به گزارش خبرنگار اجتماعی قدس آنلاین، حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در رساله ذهبیه فرمودهاند: کسی که میخواهد بدنش از استیلای باد در امان باشد هر هفته یک بار سیر بخورد.
میدانیم آب وقتی یخ می بندد ذرات ترکیبی آن (ملکول ها) باد می کند و به همین جهت به دیواره های حوض فشار می آورد و آن را میشکند، مقصود از این باد کردن این است که فاصله اتم اکسیژن باد و اتم هیدروژن زیاد می شود، آیا میان این فواصل را چه ماده ای پر می کند؟، هر چیز باشد به اصطلاح قدما نامش باد است و لو اینکه وجود چنین فضائی را قدما کشف نکرده بودند اما اصولا بهر چیز که فضائی را پر کند و مایه انبساط اجسام شود اصطلاحا باد میگفتند.
مصرف سیر برای اعتدال فشار خون مفید است، سیر فشار خون را پایین می آورد و برای زمانی که فشار خون بالا می رود مصرف سیر توصیه می شود، این خاصیت تابع خواص دیگر آن است، زیرا سیر باعث تقویت قدرت بدن می شود، ادرار را زیاد، عروق شعریه را باز می کند و این خاصیت ها در پایین آوردن فشار خون بسیار موثر است.
در رساله ذهبیه در ادامه فواید سیر آمده است: این مواد غذایی معده را ضد عفونی کرده و میکروب ها را می کشد، تنفس را بهبود بخشیده، برای درمان سل بسیار مفید است و در مورد درمان اسهال، ضعف معده، کندی اعصاب بسیار مفید است، ضمن این که مصرف سیر، پیاز مغز( بصل النخاع ) را تقویت می کند.
بیشتر بخوانید : آنچه در مورد "سرکه" نمیدانید
انتهای پیام/
نظر شما